banner-prieure-homepage-80
vincent-gardinal-prieure-saint-gery-chef-etoile

GENIETEN ...

Vincent Gardinal heeft al meer dan 20 jaar slechts één passie: dat uw bezoek aan zijn charmante priorij – voor een lunch, een diner of een verblijf – een poëtische, verfijnde en vreugdevolle ervaring wordt, vol culinaire ontdekkingen, die u nooit meer vergeet. Uw zintuigen in verrukking brengen en zijn ster laten flonkeren in uw hart …

FLUISTEREN ...

Dit is een discreet adres – een plek die men fluisterend doorgeeft als een goed bewaard geheim. Hostellerie Le Prieuré Saint-Gery ligt in een landelijk dorpje diep in de ‘laars van Henegouwen’, ver weg van de drukte, verscholen achter de gevel van een oude priorij die teruggaat tot de 18de eeuw.

hostellerie-prieure-saint-gery-chef-etoile
home-page-prieure-saint-gery

BELEVEN ...

Licht en gratie. Het intieme restaurant straalt pure verfijning uit en creëert een subtiele wereld die de ziel streelt en de blik bekoort. Elegante stoffen, uitgekiende verlichting, zachte kleurschakeringen, uitgelezen tafelgarnituur en een tot in de kleinste details uitgewerkte inrichting: Vincent Gardinal weet de gulden regels voor stijlvol tafelen als geen ander te interpreteren. Elk moment is bijzonder – en dat geldt uiteraard ook voor de uitstekende bediening, die attent is zonder nadrukkelijkheid of overdrijving. Het maakt ons gelukkig om u gelukkig te maken.

VERRUKKEN …

De borden van Vincent Gardinal zijn echte schilderijen. Of misschien zijn het staaltjes van culinaire haute couture. De chef heeft er plezier in eerst het oog te strelen alvorens de smaakpapillen te verwennen. En daarvoor maakt hij gebruik van de best mogelijke ingrediënten. Hij heeft een voorliefde voor luxueuze producten en schitterende wijnen, afkomstig van grote domeinen of juist van kleinschalige producenten. Vincent Gardinal werkt ook graag met streekproducten, afkomstig van producenten die net als hij perfectionist zijn en houden van de juiste werkwijze, toegepast en herhaald om uitmuntende resultaten te behalen. De gerechten van Vincent Gardinal vormen een combinatie van moderniteit en classicisme – een persoonlijke interpretatie die losstaat van de trends en modegrillen, maar de gastronomische traditie voor zichzelf laat spreken.

GEUREN & SMAKEN

Onze menu’s volgen het ritme van de seizoenen en worden per tafel geserveerd voor alle tafelgenoten.

MOMENTOPNAMEN

BLOG

CONTACT

Hotel Le Prieuré Saint-Géry

Rue Lambot 9

6500 Beaumont

Tel. +32 71 58 97 00

Fax +32 71 58 96 98

E-mail: leprieure@skynet.be

Routebeschrijvingen:

via Charleroi, Brugge, Antwerpen, Brussel, Bergen of Luik